О нас
О нас

 Megamarketul onlineC:)MFI.MD s-a deschis în anul 2010 şi este unul din cele mai importante proiecte ale comerţului electronic din Moldova.

   Realizatorii C:)MFI.MD şi-au propus iniţial să elaboreze o afacere capabilă să funcţioneze eficient, care, pe de o parte, pe baza unui suport logistic-operaţional propriu (2 depozite în oraşul Chişinău, propriile încăperi pentru oficii şi call center) să asigure recepţia, prelucrarea şi livrarea comenzilor, iar pe de altă parte, să propună cele mai noi şi mai comode servicii web capabile să facă cumpărăturile pe internet cât mai simple, comode şi accesibile unui cerc larg de utilizatori.


   În anul 2012 COMFI.MD a intrat în categoria proiectelor strategice Comfi Grup SRL, obţinând o posibilitate unică pentru dezvoltarea şi perfecţionarea modelului de afaceri ales. A început dezvoltarea activă a proiectului pe toate direcţiile. Pe lângă electrocasnice, telefoane, aparatele de climatizare, existente în sortiment, s-au mai adăugat încă 18 compartimente, ceea ce a făcut ca magazinul online să devină unul din cele mai mari din Moldova.


   Astăzi pe site se poate cumpăra practic orice! Şi toate la preţuri convenabile şi cu livrare gratuită în orice punct.


   Fiind o echipă de manageri, marketologi, programatori, logişti, noi tindem să creăm nişte condiţii mai favorabile pentru efectuarea cumpărăturilor: încercăm, cu ajutorul fotografiilor, descrierilor, sistemului de filtrare şi selectare, să ajutăm la alegerea aparatelor tehnice, precum şi să organizăm livrarea în termenele cele mai scurte.

Почему выгодно заказывать товары на нашем сайте

Профессионализм консультантов
Система фильтров и анализа
Сложенность и оперативность действий
Клубная программа скидок
Каждый день - товар со скидкой!
Широкий ассортимент товаров
Удобные способы оплаты
Быстрая доставка

Комфорт выше, цены ниже - Мы всегда стремимся соответствовать нашему девизу Приятных Вам покупок у нас на сайте!

Яндекс.Метрика