Program de lucru: L-V 9ºº - 18ºº S: 9ºº - 15ºº

SCRIE O SCRISOARE

Aparate de aer conditionat

MDL pînă la MDL

Producători:

ZANUSSI (35)
ELECTROLUX (66)
MDV (15)
GREE (14)
DELFA (6)
MIDEA (6)
KAISER (3)
WHIRLPOOL (5)
INVENTOR (9)
VORTEX (10)
SAMSUNG (6)
GALANZ (1)
BALLU (9)
CARRIER (4)
MITSUBISHI HEAVY (30)
SHARP (8)
TOSHIBA (27)
DAIKIN (24)
NORD STAR (8)
MITSUBISHI ELECTRIC (35)
FUJITSU GENERAL (19)
HAIER (5)
GENERAL ELECTRIC (3)
TIMBERK (4)
PANASONIC (6)
HITACHI (2)
CHIGO (5)
TCL (4)
KRAFT (3)
Criterii de selecţie
Inverter
Tip
Funcţii standard
Agent de răcire

Puterea nominala de racire

W

Capacitatea de racire

BTU

Suprafaţa deservită

m2
Selecteză anulează selectarea
Afișează: Toate ofertele Oferte speciale Vizualizează:          
Sortează după:  Reiting Preț Cele mai noi În stoc Toate

   Va intrebati unde puteti sa procurati aparate de aer conditionat noi va ajutam. Afara este foarte cald si doriti sa va racoriti. Sau doriti putin aer proaspat. Noi avem solutie pentru Dumnevoastra. Aceasta este aparat de aer conditionat. Noi va asiguram ca din toata tara doar la noi veti gasi cele mai mici conditionere preturi. Avem asortiment larg de aparate de aer conditionat din Moldova de diferite modele de la cei mai cunoscuti producatori.

    Daca sa va grabiti, veti reusi sa cumparati cu reduceri. Si veti fi gata sa intilniti urmatoare vara calda. Noi nu Va propunem nimic de rau. Doar cele mai buner modele la cele mai bune preturi. Consultantii nostri cu mare experienta va ofera sfaturi necesare pentru aceasta alegere grea. Ei va vor povesti pentru care suprafata este aparat de aer conditionat. Tot ei va spun cum mai bine sa instalati aparate de aer conditionat. Daca totusi v-ati decis sa procurati aparate de aer conditionat Moldova si deja stiti de care model aveti nevoie pe site-ul nostru veti gasi si conditionere preturi. Cea mai mare alegere de aparate de aer conditionat din Moldova se afla anume la noi. Aparate de aer conditionat la noi sunt de la toti producatori cunoscuti. Printre acestea sunt: Toshiba, LG, Zanussi, Electrolux, Samsung s.a. Noi credem ca in fiecare ar trebui sa fie aparat de aer conditionat, sunteti deacord cu noi. Acum a ramas sa aflati conditionere preturi care si asa sunt unele dintre cele mai mici din toate din tara.

В категории Aparate de aer conditionat Вы можете приобрести интересующий Вас товар  предварительно ознакомившись с информацией, представленной в описании. На все возникшие вопросы, связанные с  товарами из категории Aparate de aer conditionat, Вам ответят наши консультанты онлайн либо по телефону

САМОЕ ИНТЕРЕСНОE